Cami
Camilla Holgersson
112 photos
Info
LocationGöteborg
vad hände med den positiva kurvan? 
September 12, 2007
Jaha. Då var man på väg ner för igen. Bråk med föräldrar, pengar flyger iväg, pojke gör slut, skolan krånglar, skäll av föräldrar och träningarna är inte roliga längre... Lyckan varar aldrig länge. Men jag försöker se det positivt. Jag har äntligen flyttat och det är väldigt skönt! eget ställe där jag kan göra precis som jag vill. Jag har dessutom hamnat i samma klass som hanna vilket innebär att vi har en massa tid tillsammans. Hade aldrig klarat mig utan henne. Love ya gums!!  Så vad gör man nu då? Ingen idé att sitta och deppa. Det vinner man inget på. Jag ska försöka ta tag lite i skolan nu dessa dagarna och träffa lite vänner i helgen. Sen har jag ju dansen också. En dag i veckan, skitkul! Önskar bara att jag hade haft råd med fler pass i veckan... Mitt stora mål är annars att kunna ta mig ur en del cheersaker under det kommande året. Bestämt är iaf att skippa Styrelsen och en del förbundsaker till nästa år. Sen får jag se vad som går att lösa. Får inte ut något av det längre... Det känns för det mesta rätt meningslöst.  So long!cami
oj oj oj va mycket det blev.... 
August 9, 2007
Efter två månaders slapphet började det nya cheeråret och med det ett läger, årsplanering, tränarmöten, utbildningar och massa annat. och förutom detta försöker jag plugga till teoriprovet, packa inför flytten och utnyttja solen som äntligen dykt upp efter lång frånvaro.  Även om det är rätt mycket nu (trots att skolan inte startat än... suck...) så trivs jag ovanligt bra med livet! Cheeren går framåt, jag har en underbar pojkvän, livet rör sig äntligen framåt och jag har börjat bli av med mitt shoppingberoende! hur bra är inte det??Nu är det en hel helg med cheer som väntar. Mitt lag ska på läger uppe i huvudstaden. Det ska bli riktigt roligt men som alltid långa hårda dagar som gör att man är helt slut efteråt.  nu får jag fortsätta packa. ha de!
Lägenhet i Frölunda! 
July 27, 2007
Äntligen! nu har vi fått tag i en lägenhet efter mycket letande, närvöst väntande vid telefonen och två misslyckanden. Det ska bli grymt härligt att flytta hemifrån och in med min lilla fia :) Nu vill jag bara köra dit alla saker men jag får väl vänta tills dom som bor där just nu har flyttat ut... kan ju bli lite jobbigt för dom annars. :p Så den närmaste tiden nu kommer gå ut på att packa,. städa och packa lite till... och spara dom sista slantarna till hyra. haha! Det ska bli spännande att se hur detta löser sig.  Så, back to business. ha de!
 
July 22, 2007
 • Party. Jag anstränger mig till max för att se något sånär nykter ut :P Dsc-W12
  Party. Jag anstränger mig till max för att se något sånär nykter ut :P
 • Micke. Äntligen en bild på min bror när han inte blundar Dsc-W12
  Micke. Äntligen en bild på min bror när han inte blundar
 • Micke_pa_klippa. En liten drömmare Dsc-W12
  Micke_pa_klippa. En liten drömmare
 • Micke.  Dsc-W12
  Micke.
 • Utsikt_2. Trots moln kunde man ändå få några fina bilder. Västkusten på sommaren... härligt! Dsc-W12
  Utsikt_2. Trots moln kunde man ändå få några fina bilder. Västkusten på sommaren... härligt!
  2
 • Fjallbacka. Det e så hälsosamt och stärkande i fjällen.... Dsc-W12
  Fjallbacka. Det e så hälsosamt och stärkande i fjällen....
Show all 9 photos
 
July 10, 2007
 • Havet. Önskar att jag hade kunnat ligga stilla så länge som min bror gör när han tar undervattenbilder. Ocean Dsc-W7
  Havet. Önskar att jag hade kunnat ligga stilla så länge som min bror gör när han tar undervattenbilder.
  3
 • I_citadellet. Helt underbar byggnad som man tyvärr inte kunde fånga på bild. Detta var det bästa jag kunde åstadkomma. Dsc-W12
  I_citadellet. Helt underbar byggnad som man tyvärr inte kunde fånga på bild. Detta var det bästa jag kunde åstadkomma.
 • Kameler.  Dsc-W12
  Kameler.
  1
 • Koraller. Ännu en härlig bild tagen av Micke. Ocean Dsc-W7
  Koraller. Ännu en härlig bild tagen av Micke.
 • Kryddor.  Dsc-W12
  Kryddor.
  2
 • I Moskén.  Dsc-W12
  I Moskén.
  1
Show all 10 photos
båtsemester med regn 
July 6, 2007
nu är jag tillbaka! Jag och fia åkte upp till Grebbestad för att möta upp min bror och Jellnäs (osäker stavning) där. Det hade varit fint väder hela helgen och när vi kommer upp regnar det. Det fortsatte regna... enda tills på fredag när vi skulle åka hem.Och när vi kommer tilll Göteborg.. så regnar det! jo jo. Vår vanliga tur. Men det var trevligt ändå. Vi var ute och festade med massa norrmän i 40-50 års åldern i Grebbestad. Blinkande glasögon och dans på bänkar. Riktigt roligt faktiskt!Dansgolv i båten. Gillar min crazy blick när jag försöker se "normal" ut.... ---->  Nu är det dags att försöka fixa allt med cheeren så vi kan börja röra oss framåt. Jag har äntligen fått lite energi för att göra det. Det brukar bli så nr jag har sutttit still en vecka i båten utan att kunna göra nåt. Man kommerpå så himla många saker som man vill göra, både nu och i framtiden. ¨Så, imorn ska jag greja en massa med allt möjligt.
 
träning med natta 
June 29, 2007
Nu är min pojke iväg på festival så jag får fördriva tiden med att träna cheer istället. Så jag och min assisterande tränare tränade massa gymnastik i min trädgård igår. Hon sov över så vi fortsatte en stund i morse. Kul kul! det gick framåt massa så nu har jag massa energi och vill inget hellre än att träna cheer med mina tjejer.Fortfarande inga pengar och ingen lägenhet. och det går segt med teoripluggandet så inget körkort i sikte ännu.. 
lycklig! 
June 26, 2007
Nu har det vänt från sorg till glädje, det skedde så fort, det var nästan löjligt så man frågar sig själv, hur e det möjligt? jaja. nu e allt frid och fröjd iaf =) Har testat på att spela gitarr vilket gick helt ok enligt min mening. dock skulle jag försöka stämma min egna gitarr och lyckades spänna sönder en av strängarna... surt.... Så nu får jag vänta ett tag med att öva . Jag har även testat på att åka skateboard vilket var riktigt kul även om jag inte kommit så långt. Men jag har åtminstone blivit av med lite av min feghet. Jag hoppas att jag ska få fler tillfällen att prova på detta trevliga tidsfördriv.Annars är livet som vanligt. Huset ska fotas imorgon så det har varit mycket rensning och städning det senaste.  INte det roligaste men det måste ju också göras. Fortfarande pengaproblem. Och det blir nog inte bättre av att jag ska ut med båten på måndag. Bussresa upp och sen utgång. bensin och mat. jaja. det kommer bli jäkligt trevligt iaf :D 
varför dessa deppstunder? 
June 19, 2007
Nu har jag hittat en till person som har samma symtom som mig. Helt plötsligt, utan någon utlösande anledning kommer dom. depp-perioderna. Man sover tillräckligt (för ovanlighetens skull), äter hyffsat, tränar och stressar inte. Då borde ju ingenting vara fel. Ändå hamnar man där. Helt plötsligt känns det som att man inte vet vad man ska göra med sitt liv, allt känns meningslöst och man står mil utanför resten av världen. Så därför kändes det rätt bra när jag upptäckte att jag inte var ensam om dessa perioder. Det är inte bara jag som är smått rubbad ;)Nu börjar jag tröttna så rejält på mina fiskar.... Och jag måste bli av med dem innan fotograferingen. Är ni intresserade av två skalarer, en mal , några tetror så hör av er!! Annars kommer de snart hamna i himmelen. utom en. Han hamnar nog i helvetet....nog tjötat för denna gång.njut av sommarvärmen nu! det tar slut alldeles för snabbt. 
Livet förändras... till det bättre? 
June 18, 2007
Nu har jag hållit på och stylat huset hela dagen så det börjar bli ganska tomt överallt. Det känns verkligen sorgligt när man tar ner tavlor och tar bort prydnader som man har haft hela sin uppväxt. Nu kommer det inte finnas kvar. Men det är bara att acceptera. Det är inte bara omgivningen som förändras, även människo gör det. Vissa som man älskat och alltid tänkt högt om har helt plötsligt förändrats och blivit totalt annorlunda. Sorgligt men sant. Det påstås att även jag förändrats. Det kanske jag har men jag trivs med mitt liv som det är nu, är det då något jag ska ha dåligt samvete för , att jag förändras? Tror inte det. Deal with it...Trots att det är lite motigt i livet nu så har det även hänt en del trevliga saker. Jag har lärt känna nya människor varav en viss person som jag trivs extra bra tillsammans med ;) Det är verkligen skönt att vaa ledig och kunna hitta på massa roliga saker på dagarna. Jag vet dock inte vad jag ska göra just idag men det kanske kommer förslag :)Nu ska jag sluta babbla och fortsätta röja här hemma. Jag har hela vinden kvar och det kommer ta evigheter att få ordning på det.
Feedback