Kalas
Klas
650 photos
Info
LocationStockholm
Blog 2.0 - försöksperson på Astra 
August 13, 2008
Long time, no see. Japp, har varit dåligt med inlägg ett tag men nu tänkte jag försöka mig på version 2.0. Har ju förstås kollat runt lite i "bloggosfären" och lärt mig en del. :). T ex att man ska uppdatera regelbundet (douh!) och att man ska gärna ha olika former av (topp)listor. Så här kommer min första, mina tre bästa anledningar att börja blogga igen:
1. Dels känns det som gnistan kommit tillbax vad gäller bloggandet.
2. Dessutom har Zaplife fått ett nytt jäkligt sjysst gränssnitt (2.0) med bl a funktioner som bloggande via SMS, MMS och e-mail. Sweet.
3. Här kan man skriva bäst man vill (och nästan vad man vill) utan att få dåligt samvete för att man tråkar ut nån. Du kom hit av egen fri vilja (hoppas jag!).


Har tänkt dra igång igen att tag nu men fick just ett utmärkt tillfälle för det hela. Är nämligen försöksperson på Astra just nu. Har varit här några vändor tidigare men va ett tag sen så blev lite av ett kärt återseende. Får se om jag orkar skriva lite mer utförligt om vad de sysslar med här senare men annars finns mer info på deras sida healthyvolunteers.com.
Feedback