Ledung
Micke Ledung
10 photos
Info
LocationStockholm
Äkta kärlek...förbered er på att gråta, det gjorde jag 
March 4, 2009
Vilken kärlek!
En dag frågar en son sin far: ”Pappa, springer du en maraton med mig?”
Pappan svarar: ”ja” och de springer sin första maraton tillsammans.
En annan dag frågar sonen sin far igen: ”Pappa, springer du en till maraton med mig?” och pappan svarar igen ”ja, min son”.
En dag frågar sonen sin far: ”Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?” (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)
Och pappan svarar igen ”Ja”…
Och här kommer videon till denna historia:
Oskyldiga blå 
October 20, 2008
Vad enkelt det är att vara  barn!
Om jag frågar min dotter vilken färg hon har på ögonen så svarar hon genast och utan eftertanke "Oskyldiga blå", vilket är sant, men det är ju inte det helt korrekta svaret på frågan.
Tänk nu om man kunde svara lika enkelt på de frågor man får på jobbet varje dag, istället för att komplicera frågan tills dess den blir omöjlig attt svara på. Jag överväger att svara "Oskyldiga blå" på alla komplicerade frågor hädanefter.
Enkla raka frågor kommer jag givetvis svara på i all enkelhet.
Tänka till och känna efter... 
October 10, 2008
Hur ofta hinner man stanna till i livet och tänka efter?
Oftast rinner livet bara på i sin stilla eller hekstiska gång, allt händer som av en mening. Jag stannade upp för ett år sedan. Det var det bästa jag gjort på länge, mitt liv har bara förändrats till det bättre oh jag njuter dessto mer av det nu.
Jag vaknar med ett leende och dagen med jobb, barn och alla andra flyter på precis som jag önskade.
Vad vill jag säga med detta då? JO ta er tid att stanna upp ibland, känn efter och skapa er en ny färdplan om det behövs. Vänta inte så länge som jag gjorde för då blir det så svårt att förändra riktiningen på den stora skutan livet.
Ta hand om er!
Kram
Mycket som händer på en gång 
April 11, 2008
Ett tag sedan... Det händer massor i mitt liv just nu, ett nytt boende ifrån den 2:a Maj, välkomna på inflyttningsfest!Nytt jobb ifrån början på Juni Det kanske inte låter som så mycket men bara att flytta kräver att man ska hålla reda på alla småsaker, packa, adressändra, köpa möbler, fixa gardiner, byta golv..YOU NAME IT.Att sedan byta jobb är lika avancerat, lämna över, instruera, slutföra...ja YOU NAE IT.Men samtidigt så är det så extremt roligt, energin flödar och jag stortrivs med mitt liv! Så jag ler konstant, hoppas jag kan smitta av mig av lite glädje, det tillsammans med vårsolen får göra underverk.Så ha det underbart, Kärlek finns inte innan du ger den... KRAMIZZZ
Avundsjuk 
March 9, 2008
Long time no see.... Snackade med min Pappa idag, han och min lillebror drar till Gambia imorrn bitti. Det kostade dem mindre än 2 tusen var. Sista minuten ioförsi. Jag tänkte inte mer på det förrens jag gick in på Vings hemsida, kollade vädret i Gambia...Schjitt vad avis jag blev! Det är ju hur skönt som helst där nu! Nu sitter jag här med värsta suget efter en utlandsresa, så det är inte läge att leta runt på de sidorna nu för då kommer jag absolut att boka en resa bara för att jag så gärna vill åka, jag vet ju att jag egentligen inte har tid just nu. Hoppas de får en underbar resa tillsammans, de behöver ses på tu MAN hand. Så Salut och ha det Bäzt!tillbaka till den tidiga våren... 
Glädje eller sorg? 
February 14, 2008
Då var det dags igen, Alla hjärtans dag, bra eller dåligt.... Det är bra med en dag för de som inte normalt kommer ihåg att älska sina nära och kära, men älskar man dem om man glömmer det i vardagen? Det är ju även bra för kommersen... Det är underbart för de sanna romantikerna, de som har fantasi och är uppfinningsrika, jag läste i en chokladbok, där fanns det många riktigt snygga sätt om man vill använda den produkten! Det är sämre för dem som aldrig får känna kärlek, de som är utanför och så gärna vill in i kärleksnästet. Här talar vi om grym särbehandling! Det är även illa för dem som tvingas ljuga om de lever i ett dåligt förhållande bara för att det är DEN dagen. Så bra eller dåligt? Ja, välj själv.Jag ska njuta av mina älskade barn!Och skynda er för snart är det Påsk och alla andra dagar som man måste följa slaviskt!
Julens lugna stund.. 
December 27, 2007
Julen är en högtid som man ska avnjuta!Jag har avnjutit den i tre dagar!Det säger mer om min släkt än om julen, men det blir inte direkt en kanon stämning. Däremot så var det enormt trevligt att få nattbesök av min bror med familj! Härligt, vi ses för lite, så det är kul att passa på när vi får chansen. I år missar vi den nästan traditionsmässiga resan till fjällen, trisst men det är bara att komma igen nästa år. Jag har sett sann glädje i min sons ögon då han fick en pulka med ratt. Han bara skakade på huvudet då jag sa att vi skulle öppna fler julklappar, han ville bara sitta å njuta i sin pulka, svänga med ratten å njuta..Härligt! Men, VEM faan var tomten???TIllbaka till Julstämningen 
Sitter isolerad 
December 17, 2007
Sitter ensam på mitt kontor, dörren är stängd och ingen tillåts att komma in. Jag ska erkänna att det känns tomt! I normala fall så brukar det vara liv på mitt kontor, alla vill komma in å snacka lite.  Idag har jag tvingats stänga dörren då min son KAN ha Vinterkräksjukan, förhoppningsvis INTE. Men i dessa Juletider vill jag inte riskera att alla på mitt jobb firar julen i närhet av en hink eller toalett. Så här sitter jag i min ensamhet och hinner faktiskt jobba massor...men det är inte lika kul!Så har ni trisst, skicka gärna ett mail, gärna ett antiVinterKräkSjukan mail! ROA mig! Tillbaka till ensamheten
Jag är kär 
December 13, 2007
Jag kan inte rå för det, du kom som en överaskning, helt oväntat! Nu kan jag inte släppa tanken av dig, du fyller hela min vakna tid och antagligen den jag sover med...jag kommer på mig själv när jag sitter på en kurs, lär mig avancerad programmering..vilket jag borde koncentrera mig på...men allt jag tänker på är dig... Lillasyster, jag kan inte sluta nynna Um Um UM brella...hur bra kan en låt vara...LOVE Ej EJ EJ
Det är en världslig sak... 
December 10, 2007
I morse så sa min dotter att hon tyckte om mig idag, det värmde något oerhört gott, Spedciellt efter att hon igår sagt att hon inte gillade mig alls...Hon är 3, inte så långt till 4 år och världens underbaraste tjej. Hon undrade även vad man gör efter skolan, -Ja man kan jobba sa jag...-Jag ska åka till sjukhuset, fick jag till svar.-Jo om man är sjuk så kan man åka dit....-Jag ska bli doktor!!!  - AHHH jaja, du blir en bra doktor...Sedan ville hon inte längre gifta sig, inte ens med sin lillebror...vilket hon skulle göra.Men med detta samtalet i ryggen så kan jag säga om alla problem i världen, som Karlsson på taket -Det är en världslig sak... LEV I NUET!
 
Feedback