Kalas
Klas
650 photos
Info
LocationStockholm
Mac: underlättande plug-ins till Mail 
February 26, 2008
Mitt absoluta favorit tillägg till mail är utan tvekan Letterbox. Ett enkelt litet plug-in som visar e-postlistan och mailen på andra ledden. Genialt enkelt och underlättar läsandet. Förstås framtaget för att bättre kunna utnyttja proportionerna på widescreen-skärmar men så enkelt att Mac borde kunnat tänka på det själva.

 

En annan fanns redan i ett tidigare inlägg med Menubar items men ändå värt att nämna. Mail Unread Menu lägger en liten ikon i meny-baren som visar nya olästa mail. Enkelt och praktiskt.Mail.appetizer ger en liten snabbtitt på inkommande mail i en halvtransparent ruta på ett riktigt snyggt sätt.
Ett enklare och inte fullt lika snyggt plug-in för att ge lite snabbinfo om nya mail är förstås Growl som fungerar tillsammans med även så många andra program.

Gillar du mini-fönstret till iTunes kanske minimail kan vara nåt? Det lägger helt enkelt in ett minifönster för mail som du kan se inkomna mail i samt även göra enklare funktioner.

 
Det här är mina favoriter men Macworld hade för en tid sen en artikel med liknande tillägg. Där hittas några till samt även en del som kostar några kronor.
Feedback